Tietoja

 Blogini tarkoitus ja teema

Tämän blogin tarkoituksena on pohdiskella elämää kuusikymppisen naisen näkökulmasta. Mikä elämän täyttää juuri nyt? Mitä on tulossa? Mitä on jätetty taakse?

Ruuhkavuodet 2.0 on meneillään. Viimeiset kilometrit työelämässä digiloikkineen ja         organisaatiomuutoksineen ryydyttävät, lapset, lapsenlapset ja ikääntyvät vanhemmat tarvitsevat oman aikansa, rappeutuva ruumis ja hapertuva mieli haluavat huomiota. Parisuhde, jos sellainen on, joutuu ihan uuteen tilanteeseen. Ympäröivä yhteiskunta ja koko maailmakin muuttuu ja kulkee eteenpäin. Mihin tämä maailma on oikein menossa?

jaksaa, jaksaa...

Naiseuteen, terveyteen, sairauteen ja ikääntymiseen liittyvät teemat nousevat framille. Luopuminen jostakin ja jonkin tilalle saaminen koskettavat tämän ikäistä naista. Harrastukset, kulttuuri, opiskelu, liikunta ja luonto kutsuvat, sillä nyt on koittanut
                   oma aika.Olen Marja-Riitta, kuusikymppinen nainen, kolmen lapsen äiti, neljän lapsenlapsen ja kahden bonuksen mummu, kahden miniän ja yhden vävyn anoppi sekä 87-vuotiaan äidin tytär. Olen eronnut sekä erotettu entinen muija. Asun pienen pienessä yksiössä, jota kutsun Ehtooboxiksi. Työkseni olen tehnyt monenmoista ja opiskellutkin olen kaikenlaista. Tällä hetkellä olen kansalaisopiston palveluksessa. Elämää on takana enemmän kuin edessä, ja minulla on pienten etappien lisäksi enää kaksi isoa etappia jäljellä elämässä -

                               eläkkeelle jääminen ja hauta.


Pidän kirjoittamisesta ja asioiden funtsimisesta. Pidän myös ajatusten jakamisesta toisten kanssa. Sen vuoksi aion tätä blogia kirjoittaa. Olen myös erittäin pätevöitynyt tähän teemaan, sillä olenhan kuusikymppinen nainen.

Tervetuloa mukaan!


4 kommenttia:

 1. Fantastista Marja-Riitta; odotan innolla jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Taitavaa sanankäyttöä!
  Miten pysyn kuulolle postauksistasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogissa on otsikko Lukijat, johon voi klikata. Tosin en tiedä, kuinka se johdattaa blogiini. Itse seuraan blogeja tämän oman blogini kautta ja myöskin facessa. Tutkailen asiaa.

   Poista